EFT Tapping


         EFT TAPPING  juntament amb  PNL  és una modalitat d'acupuntura però sense agulles ( digitopuntura ), que s'aplica sobre els mateixos meridians d'energia. Forma part de l'acupuntura tradicional i tracta tant les malalties físiques com les emocionals. L'especialista, amb la punta dels dits, estimula els meridians sobre la superfície facial, és a dir, els canals pels quals discorre l'energia.
         Encara que la seva aplicació també és metge-fisiològica, s'aplica principalment sobre el camp de les emocions. Si tenim qualsevol tipus de problema emocional: ansietat, pors, traumes, etc., vol dir que la nostra energia està "desequilibrada", en aquest cas,  EFT TAPPING  i  PNL  s'encarregaran d '"equilibrar" aquesta energia, posant fi a la inestabilitat emocional.

"La causa de tota emoció negativa és un trencament en el sistema energètic del cos"

"EFT ofereix molts beneficis per a la teva salut" 
Emocionals: por, angoixa, ansietat ............. 
Físics: al·lèrgies, lesions o qualsevol tipus de dolor ... .. 
Creixement personal: negocis, creences limitants, ......... 
EFT TAPPING juntament amb PNL és una modalitat d'acupuntura però sense agulles (digitopuntura), que s'aplica sobre els mateixos meridians d'energia. Forma part de l'acupuntura tradicional i tracta tant les malalties físiques com les emocionals. L'especialista, amb la punta dels dits, estimula els meridians sobre la superfície facial, és a dir, els canals pels quals discorre l'energia. 
Encara que la seva aplicació també és metge-fisiològica, s'aplica principalment sobre el camp de les emocions. Si tenim qualsevol tipus de problema emocional: ansietat, pors, traumes, etc., vol dir que la nostra energia està "desequilibrada", en aquest cas, EFT TAPPING i PNL s'encarregaran d '"equilibrar" aquesta energia, posant fi a la inestabilitat emocional.

PSYCH-K

"La nostra salut està realment basada en les nostres percepcions i les nostres creences i actituds"  Bruce Lipton

"Si canvies les teves creences, pots canviar la teva vida"

"El teu món sencer és creat per les teves pròpies percepcions, els teus valors, les teves actituds i creences. Canviant aquestes creences sembla màgic, és com si el món exterior canviés o com si de sobte empezases a tenir sort en la vida. No es tracta de sort, es tracta d'alinear la teva ment, el teu cos i el teu esperit en una consciència unificada que es manifesta com una espurna divina. "Robert. M. Williams, MA originador de PSYCH-K® "Mas que els gens, són les nostres creences les que controlen les nostres vides. EL PSYCH-K és una sèrie de processos senzills que et permeten canviar les creences i percepcions que impacten la teva vida al nivell cel·lular. "Bruce Lipton, PhD, reconegut biòleg cel·lular, guanyador del Premi GOI de la Pau i autor de" La Biologia de la Creença ".

VOLS QUE ET AJUDI A TRANSFORMAR LA TEVA VIDA?

Comentarios

Entradas populares de este blog

Tapetes desinfectantes de zapatos

Los tapetes de caucho para entrada, ayudan a crear una buena impresión.

Empresa de mudanzas internacionales- A solo un clic