EFT Tapping


         EFT TAPPING  juntament amb  PNL  és una modalitat d'acupuntura però sense agulles ( digitopuntura ), que s'aplica sobre els mateixos meridians d'energia. Forma part de l'acupuntura tradicional i tracta tant les malalties físiques com les emocionals. L'especialista, amb la punta dels dits, estimula els meridians sobre la superfície facial, és a dir, els canals pels quals discorre l'energia.
         Encara que la seva aplicació també és metge-fisiològica, s'aplica principalment sobre el camp de les emocions. Si tenim qualsevol tipus de problema emocional: ansietat, pors, traumes, etc., vol dir que la nostra energia està "desequilibrada", en aquest cas,  EFT TAPPING  i  PNL  s'encarregaran d '"equilibrar" aquesta energia, posant fi a la inestabilitat emocional.

"La causa de tota emoció negativa és un trencament en el sistema energètic del cos"

"EFT ofereix molts beneficis per a la teva salut" 
Emocionals: por, angoixa, ansietat ............. 
Físics: al·lèrgies, lesions o qualsevol tipus de dolor ... .. 
Creixement personal: negocis, creences limitants, ......... 
EFT TAPPING juntament amb PNL és una modalitat d'acupuntura però sense agulles (digitopuntura), que s'aplica sobre els mateixos meridians d'energia. Forma part de l'acupuntura tradicional i tracta tant les malalties físiques com les emocionals. L'especialista, amb la punta dels dits, estimula els meridians sobre la superfície facial, és a dir, els canals pels quals discorre l'energia. 
Encara que la seva aplicació també és metge-fisiològica, s'aplica principalment sobre el camp de les emocions. Si tenim qualsevol tipus de problema emocional: ansietat, pors, traumes, etc., vol dir que la nostra energia està "desequilibrada", en aquest cas, EFT TAPPING i PNL s'encarregaran d '"equilibrar" aquesta energia, posant fi a la inestabilitat emocional.

PSYCH-K

"La nostra salut està realment basada en les nostres percepcions i les nostres creences i actituds"  Bruce Lipton

"Si canvies les teves creences, pots canviar la teva vida"

"El teu món sencer és creat per les teves pròpies percepcions, els teus valors, les teves actituds i creences. Canviant aquestes creences sembla màgic, és com si el món exterior canviés o com si de sobte empezases a tenir sort en la vida. No es tracta de sort, es tracta d'alinear la teva ment, el teu cos i el teu esperit en una consciència unificada que es manifesta com una espurna divina. "Robert. M. Williams, MA originador de PSYCH-K® "Mas que els gens, són les nostres creences les que controlen les nostres vides. EL PSYCH-K és una sèrie de processos senzills que et permeten canviar les creences i percepcions que impacten la teva vida al nivell cel·lular. "Bruce Lipton, PhD, reconegut biòleg cel·lular, guanyador del Premi GOI de la Pau i autor de" La Biologia de la Creença ".

VOLS QUE ET AJUDI A TRANSFORMAR LA TEVA VIDA?

Comentarios

Entradas populares de este blog

Servicio de Lavandería Industrial ¡En corto periodo de tiempo!

¿Qué tamaño de carpa se necesita para una boda?

Iluminación Adecuada Para El Tráfico Y La Seguridad En El Sitio De Construcción